OVERGANGEN Debutanten

Op donderdag 2 januari 2014 traden er wel zes dapperen aan die de uitdaging aangingen met de debutantenproef. Deze proef dient voornamelijk om deze aspiranten wedstrijdspelers klaar te stomen voor het echte wedstrijdgebeuren en om te weten te komen waar men staat. En deze deelnemers hebben alweer puike resultaten neer gezet! Proficiat!!

2013/12/08

Steven Schamp met Nikita

2013/12/08 Kathy Goethals met Gray 63/100
2013/12/08 Janik Rodts met Jaryxa 74/100

BELANGRIJKE NOOT! Vanaf 01/01/2014 verandert het systeem achter de debutantenproef.

Deze regel gaat in vanaf 01/01/2014 - in de tussentijd blijft het systeem gehanteerd zoals het vandaag is. Op deze manier introduceren we een geleidelijke wegwerking en ontnemen we op dit moment niemand de kans alsnog over te gaan onder de oude regels (3 maal 90/100 op debutantenproef of officiële wedstrijd). Bedankt voor uw begrip. Dit was geen gemakkelijke beslissing maar wel een noodzakelijke. Op deze manier kan er op de club geen wrijving ontstaan en is daar bovenop de neutraliteit van de club gegarandeerd gezien men voortaan enkel en alleen door officiële, goed opgeleide, keurmeesters gekeurd zal worden.