OVERGANGEN Debutanten

Op zondag 2 februari 2014 traden er wel acht dapperen aan die de uitdaging aangingen met de debutantenproef. Deze proef dient voornamelijk om deze aspiranten wedstrijdspelers klaar te stomen voor het echte wedstrijdgebeuren en om te weten te komen waar men staat. En deze deelnemers hebben alweer puike resultaten neer gezet! Proficiat!!

2014/02/02

Jannik Rodts met Jaryxa

2014/02/02 Ann Everaert met Haeyley 87/100
2014/02/02 Karin Vanden Bussche met Hiske 82/100

2014/02/02

Benita Teirlinck met Joenak

Deze regel gaat in vanaf 01/01/2014 - in de tussentijd blijft het systeem gehanteerd zoals het vandaag is. Op deze manier introduceren we een geleidelijke wegwerking en ontnemen we op dit moment niemand de kans alsnog over te gaan onder de oude regels (3 maal 90/100 op debutantenproef of officiële wedstrijd). Bedankt voor uw begrip. Dit was geen gemakkelijke beslissing maar wel een noodzakelijke. Op deze manier kan er op de club geen wrijving ontstaan en is daar bovenop de neutraliteit van de club gegarandeerd gezien men voortaan enkel en alleen door officiële, goed opgeleide, keurmeesters gekeurd zal worden.