OVERGANGEN Debutanten

Op zondag 1 juni 2014 traden er wel tien dapperen aan die de uitdaging aangingen met de debutantenproef en het mag gezegd, het was mogelijks de moeilijkste dit jaar (of we hadden een mindere dag, wat op zich ook een leerschool is - daaruit leren we het meest).
Deze proef dient ook vandaag voornamelijk weer om deze aspiranten wedstrijdspelers klaar te stomen voor het echte wedstrijdgebeuren en om te weten te komen waar men staat. Aan alle deelnamers, proficiat!

Monique Nottebaert met Grace Kelly

Chris De Vlaminck met Louis

2014/06/01 Steven De Schamp met Nikita 75/100

Benita Teirlinck met Joenak

2014/06/01 Kathy Goethals met Gray 33/100

Deze regel gaat in vanaf 01/01/2014 - in de tussentijd blijft het systeem gehanteerd zoals het vandaag is. Op deze manier introduceren we een geleidelijke wegwerking en ontnemen we op dit moment niemand de kans alsnog over te gaan onder de oude regels (3 maal 90/100 op debutantenproef of officiële wedstrijd). Bedankt voor uw begrip. Dit was geen gemakkelijke beslissing maar wel een noodzakelijke. Op deze manier kan er op de club geen wrijving ontstaan en is daar bovenop de neutraliteit van de club gegarandeerd gezien men voortaan enkel en alleen door officiële, goed opgeleide, keurmeesters gekeurd zal worden.