OVERGANGEN Debutanten

Op donderdag 6 november 2014 traden er vier dapperen aan die de uitdaging aangingen met de debutantenproef en het mag gezegd, het was mogelijks de moeilijkste dit jaar (of we hadden een mindere dag, wat op zich ook een leerschool is - daaruit leren we het meest).
Deze proef dient ook vandaag voornamelijk weer om deze aspiranten wedstrijdspelers klaar te stomen voor het echte wedstrijdgebeuren en om te weten te komen waar men staat. Aan alle deelnamers, proficiat!

Zie hieronder hun resultaten :

Datum Leden (en hond) Resultaat

2014/11/06

Karine D'Huyvetter met Jessy

83/100

2014/11/06

Kathy Goethals met Gray

79/100

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BELANGRIJKE NOOT! Vanaf 01/01/2014 veranderde het systeem achter de debutantenproef.

Na intens en lang overleg heeft de club besloten zelf enkel nog de proef in te richten als hulpmiddel voor mensen die wensen te weten waar zij staan met hond. De resultaten op de behaalde proef zullen niet meer meetellen en zodoende kan de proef dus niet langer gezien worden als een middel om in Programma 1 te komen. Om daardoor een eventuele overgang naar Programma 1 niet loodzwaar te maken, heeft de club echter ook besloten dat men voortaan naar Programma 1 kan onder volgende criteria:

- 5 maal 85/100 spelen op officiële wedstrijden (inclusief wintertornooi)
OF
- 3 maal 90/100 spelen op officiële wedstrijden (inclusief wintertornooi)

Deze regel ging in vanaf 01/01/2014. Op deze manier introduceren we een geleidelijke wegwerking en ontnemen we op dit moment niemand de kans alsnog over te gaan onder de oude regels (3 maal 90/100 op debutantenproef of officiële wedstrijd). Bedankt voor uw begrip. Dit was geen gemakkelijke beslissing maar wel een noodzakelijke. Op deze manier kan er op de club geen wrijving ontstaan en is daar bovenop de neutraliteit van de club gegarandeerd gezien men voortaan enkel en alleen door officiële, goed opgeleide, keurmeesters gekeurd zal worden.