Debutantenproef

Op zondag 7 juni 2015 traden er 6 dapperen aan die de uitdaging aangingen met de debutantenproef.
Deze proef dient voornamelijk om deze aspiranten wedstrijdspelers klaar te stomen voor het echte wedstrijdgebeuren en om te weten te komen waar men staat. Aan alle deelnamers, proficiat!

Monique Nottebaert met Isabella

Justine Vanden Bossche met Sam

Chris De Vlaminck met Louis

Deze regel ging in vanaf 01/01/2014. Op deze manier introduceren we een geleidelijke wegwerking en ontnemen we op dit moment niemand de kans alsnog over te gaan onder de oude regels (3 maal 90/100 op debutantenproef of officiële wedstrijd). Bedankt voor uw begrip. Dit was geen gemakkelijke beslissing maar wel een noodzakelijke. Op deze manier kan er op de club geen wrijving ontstaan en is daar bovenop de neutraliteit van de club gegarandeerd gezien men voortaan enkel en alleen door officiële, goed opgeleide, keurmeesters gekeurd zal worden.