Wedstrijd 28 mei 2017

Enne, alweer bedankt aan alle helpers, sympathisanten, keurders en spelers!!!
Jullie maakten er een geweldige dag van!

Lang, lang, lang leve de hondensport!

Klik hier om de foto's te bekijken, of hier om de diavoorstelling te bekijken

-- dankwoord aan de sponsors -- -- dankwoord aan de medewerkers --

Beste sponsor,

Zondag was het weer een topevenement! Dankzij jullie inspanningen konden alle wedstrijdspelers en toeschouwers genieten. Was het niet van een aangenaam schouwspel dan hoorde men overal geroezemoes over de mooie prijzentafel die we konden aanbieden voor onze deelnemers.

Heel veel wedstrijdspelers lonken al naar volgend jaar om terug te mogen deelnemen want het inschrijvingsregister is beperkt. Mogen we stellen dat "de fine fleur" aanwezig was, gisteren? Zeker wel! Alle deelnemers, keurders en zelfs toevallige passanten stonden versteld dat we ondanks deze druilerige dag zoiets te berde konden brengen qua spektakel en organisatie.

Waarschoot en zijn hondenclub staan in hondenmiddens en ver daarbuiten te boek als een dorp en een club waar een goed geoliede machine werkzaam is die kan buigen op een zeker professionalisme. We mogen al eens boffen! Dat we dat aan onze sponsors te danken hebben en dat voor een groot deel, zelfs, beseffen we als geen ander! Daar mag niemand aan twijfelen. Wij, als club, zijn jullie ten zeerste dankbaar want zonder jullie waren deze loftuitingen niet op hun plaats geweest! Bijgevolg zullen we nog meer ons best doen om al onze leden te overtuigen om hun aankopen te doen waar het zin heeft, namelijk bij de sponsors van hun favoriete club!!

In naam van de club van harte dank en ALTIJD WELKOM!!! 

Namens een trots bestuur,
Henk.

Beste medewerkers aan onze GP-wedstrijd,

In naam van het bestuur wil ik jullie stuk voor stuk bedanken voor de tomeloze inzet die jullie aan de dag hebben gelegd, zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag van onze wedstrijd zelf.
Onze keurders, spelers en bezoekers waren vol lof over onze organisatie, en dit op alle vlakken.
Vanaf de aankomst op onze parking, ontvangst in het secretariaat, tijdens het spelen, bij het ontvangen van de dagprijzen, tijdens het nakeuvelen bij een drankje (al dan niet in de vip-ruimte), en het nuttigen van een lekkere braadworst, tot aan de prijsuitreiking werden alle aanwezigen op een vriendelijke en aangename manier ontvangen en bediend.
Ook wij konden ons laten verwennen in onze eigen vip-ruimte met een mooi ontbijt, een super-heerlijk middagmaal, lekkere taart in de namiddag en broodjes om af te sluiten, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de lekkere hapjes voor onze sponsors. Dit alleen al was een werk achter de schermen dat meer dan een pluim verdiend! Dikke bedankt hiervoor dames!

Net zoals de zonnestralen op onze hoofden vielen, vielen ook de woorden "Grote prijs-waardige wedstrijd" constant uit de lucht. Dit geeft ons alweer stof om over na te denken..
Nogmaals een dikke bedankt aan alle aanwezigen (spelers, keurders, helpers, supporters) om onze Hondenschool naar een niveau te tillen dat voor de meeste clubs een moeilijke haalbare kaart is.

We gaan er vrijdag van genieten bij een lekkere barbecue, gooien de beentjes eens los, en genietend van een biertje of wijntje kunnen we dan tevreden achteruit kijken op wat we toch weeral hebben gerealiseerd!
Wat een bende enthousiaste hondenvrienden toch allemaal kunnen teweeg brengen.

Namens een trots bestuur,
Marnix.